Book nu og spar 5%

Brylluper

Oplev en forrygende fest i Elisabeth-salen med dens lyse ege-parketgulv, glitrende lysekroner, høje vinduespartier og hvide dobbeltdøre. Fra den indbydende foyer med bar og kamin fører den herlige solterrasse med bryllupstrappen ned til hotellets have. Vælg i blandt vores to bryllupsarrangementer, mellem festlige menuer og storslåede buffeter - eller en kombination heraf. Vær gæst ved din egen bryllupsfest og nyd den dejligste dag i dit liv. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med alt det praktiske - lige fra den borgerlige vielse på rådhuset til den passende frisør, fra borddekoration til den musikalske underholdning.

Drømmebryllup Classic

Velkomst med prosecco og appelsinjuice - i Elisabeth-salen, foyeren eller i hotellets have med herlig udsigt over Østersøen
Festlig 4-retters bryllupsmenu eller -buffet
Udvalg af passende vine samt vand og øl
Kaffe/te-specialiteter og småkager
Et værelse til brudeparret efter festen

Prisen er gældende for tidsrummet kl. 18.00 - 01.00. I tidsrummet fra kl. 01.00 - max. kl. 03.00 beregnes efter forbrug med tillæg på 300,00 € pr. time.

140,00 € per person

Prisen er gældende for arrangementer med mere end 50 gæster og prisen beregnes også altid for min. 50 personer (også selvom der er færre gæster).

Drømmebryllup Deluxe

Velkomst i foyeren, Elisabeth-salen eller i hotellets have med herlig udsigt over Østersøen
der serveres tysk Riesling Sekt med hyldebærsirup og appelsinjuice samt et mindre udvalg af hors d'oeuvers efter køkkenchefens valg
Festlig 5-retters bryllupsmenu eller galla-buffet
Udvalg af passende ædle vine samt vand og øl
Kaffe/te-specialiteter og småkager
Et værelse til brudeparret efter festen med late-check-out

Prisen er gældende for tidsrummet kl. 18.00 - 01.00. I tidsrummet fra kl. 01.00 - max. kl. 03.00 beregnes efter forbrug med tillæg på 300,00 € pr. time.

160,00 € per person

Prisen er gældende for arrangementer med mere end 50 gæster og prisen beregnes også altid for min. 50 personer (også selvom der er færre gæster).